Все буде Україна!

«За кожного я можу поручитися, бо ми одна злагоджена команда однодумців й професіоналів своєї справи»

«За кожного я можу поручитися, бо ми одна злагоджена команда однодумців й професіоналів своєї справи»

03-08-2023
Сьогодні наша розповідь про старшого майстра дільниці з ремонту та обслуговування трансформаторних підстанцій, кабельних мереж та вантажопідіймального обладнання електротехнічного цеху Канівської ГЕС Геннадія Сайка. У жовтні  цього року його загальний стаж роботи в енергетичній галузі складе 30 років.

За час сумлінної праці в гідроенергетиці Геннадій Костянтинович показав себе як людина з високими моральними принципами та висококваліфікованим і досвідченим керівником, який вчасно й якісно виконує усі поставлені перед ним завдання. Поєднання власної скромності, уважного і чуйного ставлення до людей, надійності та людяності  забезпечують йому повагу і авторитет серед колег та підлеглих.

«В дитинстві мені подобалась професія водія – хотів побачити весь світ. Тому, як і всі, я будував плани, мріяв та досягав поставлених цілей. І свою трудову діяльність в енергетичній  галузі розпочав водієм на Канівській ГЕС. У свої девʼятнадцять я навіть не хвилювався, коли йшов працювати у великий й дружній колектив гідроенергетиків. Адже там інженером групи вимірювань та метрологічного забезпечення ЦКТРЗЗ працював мій тато Костянтин Андрійович, а значить підтримка мені була забезпечена, - розповідає чоловік.

Все складалось, якнайкраще: робота про яку мріяв, багато нових друзів, хороша зарплата. Та працюючи на станції я відчув, що мені цього замало – хочу бути справжнім гідроенергетиком й працювати з електроустаткуванням. А по характеру я дуже наполегливий, тому вивчився й здобув освіту електромонтера. Так я  став електромонтером з ремонту та обслуговування електроустаткування третього розряду.»

Геннадій Костянтинович впевнений, що для людини, яка прагне досягти мети – немає нічого неможливого. Головне не зупинятися на досягненому, а йти вперед: 

«Зараз я вже старший майстер дільниці й відповідаю не тільки за справну, безперебійну та безаварійну роботу електроустаткування, трансформаторних підстанцій та кабельних мереж, а й за колектив електромонтерів дільниці. За кожного з них я можу поручитися, бо насправді ми одна злагоджена команда однодумців й професіоналів своєї справи.  Радує, що наш колектив поповнився молодими спеціалістами. Скажу так - із молоддю завжди працювати у задоволення, вони енергійні, допитливі, розумні, відповідальні й з непереборним бажанням все знати й вміти. Одним словом - справжні гідроенергетики. 

Брат Геннадія Сайка, Юрій, який також працює на Канівській ГЕС, зараз обороняє Батьківщину в лавах ЗСУ:

«Ми брати, й наша жага до життя, віра та мета дають нам сил рухатись до Перемоги разом!» - констатує гідроенергетик Геннадій.

Поділитися: