Все буде Україна!

«Завдяки своїй роботі я побував майже в усіх куточках України»

«Завдяки своїй роботі я побував майже в усіх куточках України»

17-03-2023
Товариський, відповідальний, уважний, комунікабельний, одним словом справжній професіонал - так характеризують колеги Сергія Цурпаленка, водія автотранспортних засобів Канівської ГЕС.

Двадцятирічним юнаком він прийшов працювати на станцію, і вже понад 41 рік сумлінно виконує свої обов’язки.

«З дитинства люблю автівки й мріяв бути водієм. Та й не секрет, що для кожного чоловіка машина – це щось особливе і цінне. Мій тато працював водієм на станції, я вже дві третини свого життя віддав автомобілям, син теж вподобав цю професію. У нас сімейна династія водіїв!» - розповідає Сергій Петрович.

Чоловік стверджує, що водій - не просто професія, а спосіб життя, де досвід помножується на професіоналізм. Любить свою роботу. Тому й на роботу йде з гарним  та позитивним настроєм.

За роки роботи на Канівській ГЕС Сергій  Цурпаленко керував всіма автомобілями транспортної дільниці. Знає недоліки та особливості кожного з них. Тепер ділиться досвідом з молодими водіями.

«Саме завдяки своїй роботі я побував майже в усіх куточках України. Водити автомобіль звісно дуже цікаво і захоплююче, можна сказати, що навіть романтично, але водночас небезпечно й відповідально. Ніколи не знаєш, які несподівані ситуації можуть виникнути в дорозі, а ти відповідаєш за людське життя чи цінне обладнання. Як досвідчений водій знаю, що дорога не пробачає недбалості та помилок, тому щоразу перед кожним виїздом перевіряю технічний стан автомобіля та проходжу медогляд, який включає перевірку здоров'я і тест на тверезість. Далі йду до диспетчера за подорожнім листом та паливом.

Щоб робота приносила задоволення, потрібно займатися улюбленою справою», - ділиться  гідроенергетик.

Пресслужба Канівської ГЕС

Поділитися: