Все буде Україна!

Здоров’я співробітників для нас в пріоритеті, - Ігор Сирота

Здоров’я співробітників для нас в пріоритеті, - Ігор Сирота

10-06-2021
Робочий візит керівництва Укргідроенерго станціями Дніпровського каскаду продовжується.

10 червня учасники візиту завітали на Середньодніпровську ГЕС.

На початку візиту керівники здійснили огляд станції, оглянувши обладнання, що наразі знаходиться на монтажному майданчику, а також роботи з реконструкції, що наразі ведуться на гідроагрегатах № 1 та № 2.

Під час робочої наради учасники зупинилися детально на технічних питаннях щодо реалізації проєкту реконструкції обладнання гідроелектростанцій. Також директор Середньодніпровської ГЕС Вадим Медьєши  розповів про стан виконання інвестиційної програми за І півріччя 2021 року.

Окремо учасники зупинилися на реалізації програми медичного страхування.

«Звертаюся до керівників усіх підрозділів – детальніше роз’яснюйте вашим колегам особливості і умови полісів медичного страхування. Доносьте до кожного важливість медичного страхування. Ви маєте показувати приклад вашим дітям як ставитися до свого здоров’я і нести культуру піклування про здоров’я. Рано чи пізно ми дійдемо до страхової медицини по усій Україні. Проте наразі Укргідроенерго надає цю можливість кожному співробітнику компанії. Користуйтесь, адже здоров’я співробітників для нас в пріоритеті!», - зауважив під час наради гендиректор Укргідроенерго Ігор Сирота.

Також під час наради обговорили питання важливості та нагальності вакцинації від COVID-19 співробітників станції. Нагадаємо, що в компанії триває централізована програма вакцинації.

Пресслужба Укргідроенерго

Фотогалерея

Поділитися: