Все буде Україна!

Жінок-працівників компанії нагородили почесними відзнаками

Жінок-працівників компанії нагородили почесними відзнаками

09-03-2018
Напередодні свята весни та жіноцтва в ПрАТ «Укргідроенерго» відбулися урочистості та нагородження працівників компанії.

Свято розпочалося з привітання генерального директора Ігоря Сироти:

«Дорогі жінки! Віки і тисячоліття світової історії осяяні вашою мудрістю та ніжністю, чарівністю й красою. Завдяки вашій життєвій силі та насназі з віку у вік продовжується рід людський на землі. Матір, сестра, кохана – жіночий першопочаток супроводжує нас до останнього подиху. І якщо краса порятує світ, то це буде ваша краса. З нагоди свята весни бажаю вам міцного здоров’я, щастя, кохання та добробуту. Зі святом!»

Після вітальних слів Ігор Сирота вручив почесні нагороди працівникам. За високий професіоналізм, значні трудові досягнення, вагомий особистий внесок у розвиток паливно-енергетичного комплексу України та з нагоди святкування Міжнародного жіночого дня  було оголошено подяку Міністерства енергетики та вугільної промисловості України начальнику відділу контролю виробничих витрат Наталії Балицькій, начальнику відділу управління персоналом Наталії Бобошко та провідному інженеру з підготовки кадрів Олені Ждановій. Нагрудним знаком «Почесний працівник Укргідроенерго» було нагороджено заступника головного бухгалтера Людмилу Борисенко та провідного інженера з охорони праці Тетяну Савицьку. Також за виконання завдань по виробництву електричної енергії, проведення реконструкції, будівництва та забезпечення надійної експлуатації гідроелектростанцій товариства жінок-працівників було премійовано та нагороджено грамотами й листами подяки.

У другій частині урочистостей були підведені підсумки фестивалю «Весняний сонцесвіт», котрий проходив з 12 лютого  в усіх філіях компанії та в апараті управління. Фестиваль був присвячений приходу весни та покликаний виявити творчі здібності серед працівників, а відтак складався з експозицій робіт за різними жанрами. Тож усі учасники, чиї роботи експонувалися протягом місяця, були нагороджені цінними призами.

Більше фото у галереї

Поділитися: