Все буде Україна!

На Дністровській ГАЕС Наглядова рада обговорила результати діяльності Укргідроенерго за І півріччя

На Дністровській ГАЕС Наглядова рада обговорила результати діяльності Укргідроенерго за І півріччя

18-08-2021
16 серпня члени Наглядової ради Укргідроенерго відвідали філію «Дирекція з будівництва Дністровської ГАЕС». Напередодні пуску гідроагрегату № 4 в генераторному режимі Наглядова рада ознайомилася з завершальним етапом робіт.

Також на філії було проведено чергове засідання Наглядової ради, під час якого спільно з топ-менеджментом Укргідроенерго було розглянуто результати діяльності компанії за перше півріччя 2021 року. 

Під час засідання члени Наглядової ради відзначили позитивні результати роботи Товариства за цей період, виконання показників фінансового плану, перевиконання запланованого рівня прибутку.

Окрім того, Наглядовою радою було розглянуто питання вступу Укргідроенерго до Української Енергетичної Асоціації як асоційованого члена. 

Як зазначив голова Наглядової ради Валентин Гвоздій, участь в цій асоціації дозволить Товариству більш широко брати участь у вдосконаленні законодавства країни, здійснювати моніторинг та вирішення проблемних питань галузі, взаємодіяти з органами державної влади, учасниками ринку електричної енергії, галузевими та споживчими об’єднаннями, консалтинговими агентствами і ЗМІ, з метою впровадження і дотримання європейських стандартів якості послуг на ринках, а також захисту інтересів учасників Асоціації.

Пресслужба Укргідроенерго

Читайте також:

Україна отримала нові маневрові потужності: запущено 4-й гідроагрегат Дністровської ГАЕС

Денис Шмигаль: В Україні продовжується будівництво найбільшої гідроакумулюючої електростанції в Європі

Укргідроенерго сплатило до бюджету рекордну суму дивідендів

Валентин Гвоздій: Укргідроенерго досягає всіх затверджених акціонером показників діяльності, навіть незважаючи на несприятливі ринкові умови!

Фотогалерея

Поділитися: