Все буде Україна!

45 років на Кременчуцькій ГЕС: Свою благородну професію на жодну іншу не проміняла б, - Віра Максименко

45 років на Кременчуцькій ГЕС: Свою благородну професію на жодну іншу не проміняла б, - Віра Максименко

13-01-2021
Кажуть, історію творять люди… Кожна людина своєю добросовісною кропіткою працею пише книгу свого життя. З таких рукотворних літописів складається неповторна історична бібліотека нашого підприємства.

13 січня 1976 року інженерка Віра Максименко переступила поріг Кременчуцької гідроелектростанції і закохалась в неї з першого погляду. Тоді молода фахівчиня розпочала свій трудовий шлях в групі релейного захисту цеху комп'ютерних технологій та релейного захисту, а з 1988 року і дотепер працює інженеркою І категорії. За роки своєї праці на станції ця тендітна жінка, мати трьох доньок, максимально присвячувала себе гідроенергетиці. Завдяки злагодженій праці команди, в якій працює Віра Микитівна,  Кременчуцька ГЕС безаварійно працює, забезпечуючи покриття пікових навантажень, регулювання частоти та потужності мережі, мобільний аварійний резерв у Об'єднаній енергетичній системі держави. Віра Микитівна є автором декількох проєктів, які дозволяють запобігати пошкодженню  обладнання та уникати неполадок. Варто зазначити, що свого часу інженерка розробляла програми перевірки і випробувань для введення в роботу нового обладнання під час проведення реконструкції Кременчуцької гідроелектростанції.

Життєвий і професійний досвід фахівчині, прагнення до досконалості у роботі, уміння злагоджено працювати у команді здобули заслужену повагу серед колег та молодих послідовників.   

13 січня 2021 року Віра Максименко відзначає 45-річний ювілей трудового шляху у гідроенергетиці. Увесь колектив компанії щиро вітає Віру Микитівну та бажає міцного здоров'я, невичерпної енергії, родинного затишку, тепла та нових професійних успіхів та здобутків у гідроенергетичній галузі.

Під час привітань від колективу Віра Микитівна зазначила: «Свою благородну професію на жодну іншу не проміняла б».

Детальніше про професійний шлях інженерки ви можете прочитати у розділі Видатні імена української гідроенергетики за посиланням.

 

Пресслужба Кременчуцької ГЕС

Читайте також:

Видатні імена української гідроенергетики: Іван Попов

Видатні імена української гідроенергетики: Людмила Маниляк

Видатні імена української гідроенергетики: Юрій Дудка

 

 

 

Поділитися: