Все буде Україна!

Члени Наглядової ради проінспектували роботу Середньодніпровської ГЕС

Члени Наглядової ради проінспектували роботу Середньодніпровської ГЕС

11-06-2021
Наглядова рада відвідала з робочим візитом Середньодніпровську ГЕС, в ході якого ознайомилися з виробничими потужностями філії, ходом реконструкції унікального для України основного гідросилового обладнання, що виконується за кошти Європейського банку реконструкції та розвитку.

Окрім того, зважаючи на специфіку роботи гідроагрегатів станції, значна увага членів Наглядової ради була приділена питанню роботи філії в режимі синхронного компенсатора, що спрямована на забезпечення регулювання реактивної потужності енергетичної системи України.

Під час наради з колективом філії, голова Наглядової ради Валентин Гвоздій проінформував про проведення реформи корпоративного управління Товариства, її етапи, про завдання, що стоять перед Наглядовою радою.

Також, зважаючи на несприятливу екологічну ситуацію в місті Кам’янському члени Наглядової ради приділили значну увагу стану оздоровлення співробітників філії та членів їх родин, адже це безпосередньо впливає на функціонування гідроелектростанції.

Зустрічі із співробітниками компанії безпосередньо на виробництві спрямовані на детальне ознайомлення членів Наглядової ради з роботою гідроелектростанцій Товариства та мають на меті забезпечення належної комунікації Наглядової ради зі структурними підрозділами Укргідроенерго.

Пресслужба Укргідроенерго

Читайте також: 

Валентин Гвоздій: Укргідроенерго досягає всіх затверджених акціонером показників діяльності, навіть незважаючи на несприятливі ринкові умови! 

Наглядова рада Укргідроенерго звітує про перевиконання компанією усіх встановлених показників 

Заява Наглядової ради Укргідроенерго щодо рішення Кабінету Міністрів України про визнання незадовільною роботи ради

 

 

Фотогалерея

Поділитися: