Все буде Україна!

Достовірність та повнота фінзвітності Укргідроенерго підтверджені незалежним міжнародним аудитом

Достовірність та повнота фінзвітності Укргідроенерго підтверджені незалежним міжнародним аудитом

23-04-2020
Міжнародна аудиторська компанія Grant Thornton надала Звіт незалежного аудитора стосовно фінансової звітності ПрАТ «Укргідроенерго» станом на 31 грудня 2019 року.

В звіті аудитори висловили немодифіковану думку, що фінансова звітність відображає достовірно в усіх суттєвих аспектах фінансовий стан ПрАТ «Укргідроенерго» на 31 грудня 2019 р. та його фінансові результати і грошові потоки за 2019 рік.

Відповідно до оприлюдненої фінансової звітності, ПрАТ «Укргідроенерго» завершило 2019 рік із чистим прибутком 3,2 млрд грн.

За підсумками роботи у 2019 році Товариство сплатило до бюджету зобов’язань на суму 3 228 млн. грн.

ПрАТ «Укргідроенерго» складає фінансову звітність за міжнародними стандартами фінансової звітності (IFRS). Незалежний міжнародний аудит підтверджує достовірність та повноту фінансової звітності підприємства. Перевірці підлягають звіти про фінансовий стан підприємства, сукупний дохід, рух грошових коштів та власний капітал. Особливу увагу приділено достовірності та повноті розкриття інформації у звітності.

Зі звітом незалежного аудитора та фінансовою звітністю ПрАТ «Укргідроенерго» за рік, що закінчився 31 грудня 2019 року, можна ознайомитись за посиланням.

Пресслужба Укргідроенерго

 

 

 

Поділитися: