Все буде Україна!

Гідроенергетики Канівської ГЕС обмінялись досвідом з енергетиками області

Гідроенергетики Канівської ГЕС обмінялись досвідом з енергетиками області

07-07-2021
На Канівську ГЕС з професійним візитом завітали працівники ПрАТ «Миронівська птахофабрика». Гості з цікавістю слухали про будівництво станції, оглянули головний щит управління, машинну залу, ознайомились з принципом роботи станції.

Під час зустрічі гості дізналися про невідомі факти історії будівництва та розвитку Канівської ГЕС, особливості у принципах її роботи, ознайомилися з основним обладнанням та його експлуатаційними характеристиками, а також техніко-економічними показниками та автоматизацією виробничого процесу.

В межах візиту для обміну досвідом енергетики оглянули основні виробничі приміщення та центральний пульт керування. Візитери дізналися про місце гідроенергетики в енергетичному балансі України та особливості генерації електроенергії з води.

«Вражають масштаби, потужність, а також організація роботи та, з професійної точки зору, розміщення обладнання. Почули багато цікавої інформації. Зустріч була насиченою, пізнавальною та корисною. Ми дуже вдячні за можливість побувати на Канівській ГЕС», - поділився враженнями Микола Коробов, головний енергетик ПрАТ «Миронівська Птахофабрика».

Варто зазначити, що ПрАТ «Укргідроенерго» приділяє значну увагу обміну досвідом з колегами енергетиками з метою підвищення професійного рівня своїх працівників, адже подібна взаємодія добре впливає на розвиток необхідних навичок та стимулює позитивні зміни у роботі компанії.

Пресслужба Укргідроенерго

Читайте також:

Олександр Жорновий: «Реконструкція Канівської ГЕС дозволить збільшити її потужність до 524 МВт»

Начальник служби охорони праці Канівської ГЕС Сергій Півень: «Станція стала для мене не лише місцем роботи, а й другою домівкою»

Вісім цікавих фактів про Канівську ГЕС

Фотогалерея

Поділитися: