Все буде Україна!

Гідроенергетики Кременчуцької ГЕС вибороли Кубок Світловодська з футзалу

Гідроенергетики Кременчуцької ГЕС вибороли Кубок Світловодська з футзалу

05-10-2020
Футбольна команда Кременчуцької ГЕС перемогла в першості міста з футзалу. Остання гра сезону завершилась повною перевагою гідроенергетиків в боротьбі за головний приз турніру – Кубок Світловодська.

Тричі за період змагань 2020 року футболісти-гідроенергетики виборювали звання кращої команди. Так на початку року команда посіла І місце на футбольному чемпіонаті Світловодська. З 1 по 6 вересня в Одесі у складі збірної команди міста спортсмени-любителі увійшли до десятки найкращих футболістів України з футзалу. І ось – знову перемога: команда Кременчуцької ГЕС перемогла в турнірі, присвяченому пам'яті земляка – активного популяризатора любительського футболу – Костянтина Швеця.

1 жовтня директор філії «Кременчуцька ГЕС» Укргідроенерго Сергій Яременко та голова профспілкового комітету гідроелектростанції Валентина Анпілогова від імені колективу привітали футболістів – Сергія Царственного, Ігоря Натаріуса, Олександра Рябкова, Юрія Гайдалима та Дмитра Галузо із заслуженою перемогою в сезоні змагань із футзалу 2020 року.

Пресслужба Кременчуцької ГЕС

Читайте також:

Середньодніпровська ГЕС вшанувала пенсіонерів-гідроенергетиків до Дня людей похилого віку

Кременчуцька ГЕС – висока маневреність та стабільність робочої потужності

Поділитися: