Все буде Україна!

Гідроенергетики вшанували пам'ять загиблих захисників України

Гідроенергетики вшанували пам'ять загиблих захисників України

31-08-2020
29 серпня Україна відзначила День пам'яті захисників України, які загинули в боротьбі за суверенітет і територіальну цілісність нашої держави.

Представники філій Укргідроенерго взяли участь у вшануванні героїв, які віддали свої життя за свободу і незалежність рідної країни.

28 серпня гідроенергетики Кременчуцької ГЕС відвідали могилу земляка Андрія Ільїна. Командир взводу 17-ого окремого мотопіхотного батальйону 57-ої окремої мотопіхотної бригади Андрій Ільїн під час виконання службового обов'язку в зоні АТО  героїчно загинув в ніч проти 22 січня 2015 року на блок-посту під Горлівкою. Віддавши своє молоде життя, Андрій захистив від трагічної смерті своїх побратимів.

Вшановуючи пам'ять героя, представники Кременчуцької гідроелектростанції на чолі з директором філії Сергієм Яременком на могилі Андрія Ільїна встановили зменшену копію державного прапора України.

«Він жив з цим прапором, за нього і загинув. Ми вдячні батькові Андрія, Миколі Івановичу Ільїну, ветерану Кременчуцької ГЕС, за гідне виховання сина, справжнього патріота своєї країни», - промовив Сергій Яременко на могилі героя.

29 серпня представники Дністровської ГАЕС взяли участь у мітингу-реквіємі, присвяченому шостій річниці Іловайської трагедії.  Гідроенергетики поклали квіти до меморіальної дошки загиблим землякам – Сергію Корнецькому та Іллі Василашу.

Пресслужба Укргідроенерго

Читайте також: 

Гідроенергетики вшанували пам'ять жертв війни

Гідроенергетики вшанували пам'ять воїнів Другої світової 

Новодністровці вшанували пам'ять Героїв Небесної Сотні

Фотогалерея

Поділитися: