Все буде Україна!

Кабмін знизив норматив відрахування прибутку на виплату дивідендів для Укргідроенерго до 30%

Кабмін знизив норматив відрахування прибутку на виплату дивідендів для Укргідроенерго до 30%

04-05-2020
Кабінет Міністрів України затвердив норматив відрахування частини прибутку, що спрямовується на виплату дивідендів за результатами фінансово-господарської діяльності у 2019 році для товариств, у статутному капіталі яких частка держави складає понад 50%.

Про це йдеться в Постанові № 328, оприлюдненій на сайті Уряду.

«Затвердити базовий норматив відрахування частки прибутку, що спрямовується на виплату дивідендів за результатами фінансово-господарської діяльності у 2019 році  господарських товариств, у статутному капіталі яких є корпоративні права держави, а також господарських товариств, 50 і більше відсотків акцій (часток) яких належать господарським товариствам, частка держави в яких становить 100 відсотків, у тому числі дочірніх підприємств  у розмірі 50 відсотків», - зазначається в документі.

Згідно з Постановою, для компанії Укргідроенерго базовий норматив відрахування прибутку на виплату дивідендів  встановлено на рівні 30 відсотків.

«Для приватного акціонерного товариства «Укргідроенерго» (…) затвердити базовий норматив у розмірі 30 відсотків», -  йдеться в тексті документу.

Пресслужба Укргідроенерго

Поділитися: