Все буде Україна!

Кременчуцька ГЕС: програма добровільного медичного страхування розширює географію надання медичних послуг

Кременчуцька ГЕС: програма добровільного медичного страхування розширює географію надання медичних послуг

04-08-2021
В сучасному світі відчутні переваги страхової медицини – кваліфіковані лікарі, своєчасна доступна медична допомога, обстеження за новітніми технологіями, медикаментозне забезпечення.

Соціальні програми компанії Укргідроенерго сприяють покращенню здоров'я та життя своїх співробітників. З 1 липня 2018 року за участі профспілкових організацій Товариства  в компанії діє програма добровільного медичного страхування працівників. З кожним роком вона розширюється і її умови покращуються.

29 липня 2021 року за ініціативи директора Кременчуцької ГЕС Сергія Яременка на станції відбулась зустріч керівників медичних закладів Світловодська та Кременчука з представниками страхової компанії. Метою зустрічі стало обговорення можливостей співпраці страхової компанії з новими медичними закладами регіону.

«Залучення до співпраці із страховою компанією нових медичних установ, як державних так і приватних, дасть можливості співробітникам нашої станції отримувати більш розширену якісну медичну допомогу. Ці перемовини налагодять нові взаємовідносини між страховиками та медиками регіону, а це в свою чергу буде мати позитивний вплив на лікування та оздоровлення наших працівників», - зазначив на початку зустрічі директор філії.

Слід зауважити, що передувала цій тристоронній зустрічі масштабна підготовча робота фахівців філії, профспілкового комітету та страхової компанії. І як результат, на пропозицію гідроенергетиків відгукнулись клініки міста Світловодська та сусіднього Кременчука. В списку потенційних стейкхолдерів значились як приватні, так і державні медичні установи.

«Ми зацікавлені в співпраці. Попередньо досягнуто домовленостей, будемо працювати в напрямку розширення географії надання допомоги та підписання угод з новими медзакладами регіону», - відзначають представники страхової компанії за результатами перемовин з фахівцями медичної галузі.

Цього ж дня в актовій залі Кременчуцької ГЕС провідні фахівці страхової компанії поспілкувались з трудовим колективом. На початку зустрічі голова профспілки озвучила найбільш актуальні питання від гідроенергетиків, а потім кожен бажаючий із присутніх поставив свої запитання гостям і отримав вичерпну інформацію.

Таким чином Укргідроенерго, реалізуючи Програму добровільного медичного страхування,  продовжує надавати своїм співробітникам можливість отримувати якісну своєчасну медичну допомогу.

Пресслужба Кременчуцької ГЕС

Читайте також:

Програма медичного страхування Укргідроенерго на варті здоров’я співробітників компанії

В Укргідроенерго продовжуються заходи щодо вакцинації від Covid-19

Фотогалерея

Поділитися: