Все буде Україна!

На Каховській ГЕС здійснено комплексну серцево-судинну діагностику працівників

На Каховській ГЕС здійснено комплексну серцево-судинну діагностику працівників

28-11-2017
В рамках укладеного Меморандуму про співпрацю між Державною установою «Інститут серця Міністерства охорони здоров’я України» та ПрАТ «Укргідроенерго», а також з метою профілактики захворювань серцево-судинної системи співробітників компанії, на філіях Товариства розпочалась реалізація заходів по комплексній серцево-судинній діагностиці працівників.

Так, нещодавно філію «Каховська ГЕС» відвідали фахівці Інституту серця: лікар з функціональної діагностики, кардіолог та кардіохірург вищої категорії. Висококваліфіковані лікарі провели співробітникам станції комплекс діагностичних заходів на сучасному обладнанні. Кожен бажаючий міг зробити електрокардіограму, сонографію, доплерографію та ехокардіографію.

За результатами обстеження були проведені індивідуальні консультації та надані рекомендації щодо подальшого дообстеження та лікування. Всього на Каховській ГЕС було обстежено 40 працівників.

Нагадаємо, що підписання Меморандуму про співпрацю між Державною установою «Інститут серця Міністерства охорони здоров’я України» та Товариством відбулося 5 жовтня.

 

Поділитися: