Все буде Україна!

На Канівській ГЕС відзначили Міжнародний день захисту дітей

На Канівській ГЕС відзначили Міжнародний день захисту дітей

02-06-2018
Дводенні святкування з нагоди Міжнародного дня захисту дітей для родин енергетиків відбулися у Каневі.

1 червня на Канівській ГЕС пройшли сімейні спортивні змагання, в котрих взяли  участь працівники ГЕС разом з дітьми та онуками. Цього дня на станції відбулися командні естафети та конкурси: діти грали з м’ячами, стрибали у мішках, змагались на швидкість разом з батьками у забігу в обручах, відгадували загадки. Також відбувся конкурс серед дорослих на найкраще приготування каші. Найкращою прикрасою свята для дітей став смачний торт. Кожен з учасників отримав призи та цінні подарунки.

зображеннязображеннязображення

2 червня в місті Каневі на стадіоні Магніт відбулись міські дитячі велоперегони «Дивогонка», в котрих взяли участь діти працівників філії "Канівська ГЕС". Кожен з учасників виступав у своїй віковій категорії. Змагання супроводжувались різноманітними розвагами та веселощами. Організатори змагань попіклувались аби жоден з учасників не залишився без подарунку та гарного настрою, а переможці велоперегонів отримали медалі. 

зображеннязображеннязображеннязображення

Варто зазначити, що заходи проходили у рамках програми впровадження стратегії корпоративної соціальної відповідальності ПрАТ «Укргідроенерго».

Поділитися: