Все буде Україна!

Наглядова рада компанії зустрілася з колективом Кременчуцької ГЕС

Наглядова рада компанії зустрілася з колективом Кременчуцької ГЕС

26-07-2023
Голова Наглядової ради Валентин Гвоздій та члени Наглядової ради Наталія Микольська, Віталій Кушніров, Стівен Уолш, Олег Терлецький відвідали з робочим візитом Кременчуцьку ГЕС в місті Світловодськ.

Під час повітряної тривоги у сховищі відбулась зустріч зі співробітниками станції. Увагу було приділено питанням захисту робітників та станції, роботам з відновлення після пошкоджень через атаки рф.

«Головна цінність нашої компанії - люди. Обладнання можна відремонтувати, чи придбати. А спеціаліст у гідроенергетиці то найбільша цінність! Люди забезпечують результат для компанії. А Наглядова рада забезпечує стратегічний розвиток Укргідроенерго. І ми робимо все можливе, щоб компанія мала усі ресурси для відновлення та розвитку», — акцентував голова Наглядової ради Валентин Гвоздій.

Крім того, члени наглядової ради детально розказали про напрямки своєї роботи. Наталія Микольська розказала про гендерну політику на підприємстві та роботу з донорами щодо реалізації міжнародних програм по допомозі персоналу.
«Ми працюємо над впровадженням програм для працівників. Це питання розширення можливостей жінок і гендерної політики. Компанія має давати можливість жінкам зростати професійно. Також працюємо над формами допомоги для співробітників, які працюють у складних умовах», - каже пані Микольська.

Стівен Уолш відмітив значний вклад співробітників компанії в енергетичну безпеку України. «Ви ризикуєте своїм життям, щоб забезпечити електроенергію для країни. Ви так само відважні, як у військові на передовій. Наше завдання, як Наглядової ради, знайти гроші, людей і час, щоб ви могли робити свою роботу. І щоб кожний в компанії мав роботу. Я багато працюю з конгресменами, переконуючи їх у підтримці України. Ми пишаємося вами та разом ми доб'ємося успіху.»

Віталій Кушніров відмітив посилення підтримки компанії з боку міжнародних партнерів. «За кожною сухою новиною про безперебійну роботу нашої енергетичної системи, про відновлення енергопостачання, за кожним виробленою кіловат-годиною стоять сотні і тисячі працівників енергетичних компаній. Вклад колективу Кременчуцької ГЕС в енергозабезпечення країни та результати роботи компанії є неоціненним. Зі свого боку Наглядова рада разом із керівництвом компанії докладає всіх зусиль аби забезпечити необхідним фінансовим ресурсом і міжнародною підтримкою проекти з відновлення та розвитку компанії. Тривають перемовини з іноземними компаніями – виробниками необхідного обладнання. Це не швидкий процес, але він йде і нас підтримують міжнародні фінансові організації».

Олег Терлецький відзначив, що «компанія багато робить для інтеграції в єдину енергомережу Європи. І для цього треба ще багато робити. В перспективі ми маємо переглянути нашу стратегію для підвищення стійкості мереж України. Це шляхи для розвитку на майбутнє. Але це актуально і перед наступним осінне-зимовим періодом».

Директор Кременчуцької ГЕС Сергій Яременко під час огляду станції ознайомив членів Наглядової ради з наслідками пошкоджень від ракетних атак та роботами з відновлення пошкоджень. Значну увагу було приділено змінам у роботі станції через атаки росії.

Пресслужба Укргідроенерго 

Фотогалерея

Поділитися: