Все буде Україна!

Новодністровськ – іменинник. Місто відзначило 48-му річницю з дня заснування

Новодністровськ – іменинник. Місто відзначило 48-му річницю з дня заснування

12-07-2021
Цими вихідними новодністровці відсвяткували День міста. Співробітники Дністровських ГЕС та ГАЕС традиційно долучилися до урочистих заходів з нагоди свята.

Для мешканців та гостей міста були організовані різноманітні виставки, фотолокації, виступи місцевих колективів та аматорів сцени. На міському стадіоні влаштовано справжню святкову атмосферу з піснями танцями та розвагами для дітей.

На святкуванні Дня міста традиційно нагороджено містян, які своєю щоденною наполегливою  працею прославляють рідний Новодністровськ.  

«Наше місто - особливе, адже в ньому проживають надзвичайні люди: енергетики, будівельники медики, освітяни, підприємці. Новодністровськ привабливий тим, що тут мешкають талановиті діти, які здобувають нагороди у різних сферах, прославляючи Новодністровськ як на національній, так і міжнародній арені. Хочу сьогодні побажати усім мирного неба, здоров’я, злагоди та любові», - зазначила під час виступу  Новодністровський міський голова  Наталя Цимбалюк.

Цьогоріч в рамках святкувань почесну нагороду «Несу світло людям» отримала голова первинної профспілкової організації філії «Дирекція з будівництва Дністровської ГАЕС» Людмила Маниляк.

«Я дуже люблю своє місто. Це місто енергетиків, невтомних трударів та мрійників. Це – мальовничий куточок з особливим колоритом та самобутньою історією. Сучасний Новодністровськ – місто з величезним інтелектуальним, технічним і творчим потенціалом. Усі досягнення, якими ми пишаємося - це важка щоденна праця наших талановитих мешканців. Бажаю усім процвітання та успіхів», - зазначила під час церемонії нагородження видатних містян голова первинної профспілкової організації філії «Дирекція з будівництва Дністровської ГАЕС» Людмила Маниляк.

У святковій концертній програмі з нагоди Дня міста взяли участь талановиті гідроенергетики Дністровських ГЕС та ГАЕС, які своїм співом та грою на музичних інструментах зачарували глядачів.

Пресслужба Дністровської ГАЕС

Читайте також:

Дністровська ГАЕС: Україна може пишатися енергетичним об’єктом такого масштабу

Дністровська ГАЕС: впевнений поступ до пуску гідроагрегату №4

Дністровська ГАЕС: підготовка гідроагрегату №4 до пуску на фінальній стадії

Фотогалерея

Поділитися: