Все буде Україна!

Переваги корпоративної страхової медицини: фахівці Укргідроенерго щепилися від грипу

Переваги корпоративної страхової медицини: фахівці Укргідроенерго щепилися від грипу

17-11-2021
В апараті управління та на філіях Укргідроенерго вже традиційно наприкінці осені усі бажаючі застраховані співробітники змогли отримати щеплення від грипу, що входить до корпоративної програми страхового полісу компанії.

Щеплення проти грипу було проведено сертифікованою вакциною, яка забезпечує активну імунізацію проти декількох штамів вірусу грипу.

«Профілактика грипу шляхом вакцинації – надійний та ефективний спосіб уникнути захворювання, тому вакцинуюся вже третій рік поспіль», – зауважує час вакцинації Олена Полтавець, інженер виробничо технічного відділу Середньодніпровської ГЕС.

Вакцинація відбулася у медичних пунктах апарату управління та на філіях компанії, що спеціально облаштовані для безпечної, з дотриманням всіх медичних і санітарних вимог та норм, процедури. Проводиться щеплення мобільними виїзними бригадами лікарів. Перед отриманням вакцини лікарі вимірювали енергетикам тиск, сатурацію та температуру тіла.

«Дякую компанії Укргідроенерго та лікарям, які допомагають убезпечити моє здоров'я від захворювання на грип та щорічно проводять щеплення на станції. Це дуже зручно», – зазначив заступник начальника відділу роботи зі ЗМІ Укргідроенерго Іван Вітер.

Нагадаємо, що програма добровільного медичного страхування розпочала свою дію з 1 липня 2017 року задля покращення рівня соціального та медичного захисту. До неї вже приєдналося понад 2 тис. співробітників компанії. Пакет включає широкий спектр медичної допомоги на території України.

Укргідроенерго, ГЕСУкргідроенерго, ГЕСУкргідроенерго, ГЕСУкргідроенерго, ГЕСУкргідроенерго, ГЕСУкргідроенерго, ГЕСУкргідроенерго, ГЕС

Пресслужба Укргідроенерго

Читайте також: 

 

Працівникам Каскаду Київських ГЕС і ГАЕС та апарату управління Укргідроенерго перевірили рівень цукру в крові

Укргідроенерго на варті епідеміологічної безпеки підприємства

В Укргідроенерго триває вакцинація від COVID-19

Поділитися: