Все буде Україна!

Подяка-вітання генерального директора у День боротьби за права жінок

Подяка-вітання генерального директора у День боротьби за права жінок

08-03-2024
Дякуємо
Дорогі жінки!

Котрий рік поспіль у надскладних умовах українки пліч-о-пліч з чоловіками захищають країну, волонтерять, рятують життя, забезпечують світлом і теплом домівки українських родин.

Тож сьогодні, у День боротьби за права жінок, хочу щиро подякувати захисницям, волонтеркам, медикиням за те, що ви робите щодня надзвичайний внесок у непохитність і розвиток нашої держави. 

Дякую нашим жінкам-енергетикам! Попри складність роботи у важких умовах, попри численні атаки ворога, ви продовжуєте робити усе можливе для забезпечення роботи енергетичної системи України. Дякую кожній з вас за сумлінну працю і професіоналізм! 

Також хочу подякувати матерям наших захисників та захисниць - ви виховали українців та українок, чиєю мужністю і незламністю вражений увесь світ.  

Молитвою хочеться підтримати тих жінок, у яких ворог відібрав найрідніших людей – синів, доньок, батьків, чоловіків, братів, які назавжди лишаються Героями. Немає слів, які б могли втамувати ваш біль. Кожна з вас є втіленням мужності та неймовірної сили духу.

Дякую жінкам, чий внесок ми не бачимо, але він дуже важливий для кожного з нас: дружинам, котрі є надійним тилом для захисників і чекають своїх героїв з поля бою, молодим мамам, що продовжують народжувати нове покоління українців, жінкам, котрі попри воєнний час, залишаються в Україні, працюють, відновлюють державу та сприяють її розвитку. І безперечно дякуємо нашим найріднішим - бабусям, мамам, дружинам, сестрам, донькам дякуємо за те, що ви поруч. 

Дякую за ваш неоціненний вклад!

 

Ігор Сирота

Поділитися: