Все буде Україна!

Привітання голови Наглядової ради Укргідроенерго з Днем Незалежності

Привітання голови Наглядової ради Укргідроенерго з Днем Незалежності

24-08-2023
Дорогі співвітчизники, колеги, партнери!

Сьогодні ми відзначаємо День Незалежності України – свято, що символізує велич і незламність нашої держави, воля якої пройшла складний шлях через століття. Від часів Київської Русі, Гетьманщини, боротьби у XX столітті до сучасної України – ми завжди прагнули до своєї незалежності.

Останні роки стали для нас часом нового випробування – агресія з боку росії довела, що незалежність – це не лише символ на прапорі чи гімні. Це щоденна робота, захист і, на жаль, втрати. Кожен день наші герої на передовій, наши солдати, віддають своє життя за мирне небо над головою кожного з нас. Вони стоять на варті нашого майбутнього, щоб ми могли святкувати це величезне свято ще багато століть. Від усієї душі висловлюю їм вдячність!

Не можна також не згадати роль енергетиків у боротьбі за незалежність. УКРГІДРОЕНЕРГО – це не лише команда професіоналів, але й частина незламного духу України. Ми працюємо, аби кожен дім був освітлений, аби кожна родина відчувала тепло і комфорт, незалежно від зовнішніх викликів.

В цей особливий день хочу подякувати кожному, хто долучився до захисту та зміцнення нашої держави. Нехай День Незалежності завжди нагадує нам про цінність, за яку ми боремося.

З найкращими побажаннями,

Валентин Гвоздій,
голова Наглядової ради УКРГІДРОЕНЕРГО

Поділитися: