Все буде Україна!

Руслана зняла фільм про українську гідроенергетику на Каховській ГЕС

Руслана зняла фільм про українську гідроенергетику на Каховській ГЕС

13-05-2019
У рамках співпраці між Укргідроенерго та Амбасадором відновлюваної енергії Русланою Лижичко, на Каховській ГЕС відбулася зйомка некомерційного короткометражного фільму.

Зйомки проходили на території філії у режимі нон-стоп за участю Амбасадора відновлювальної енергії у світі, громадської діячки, співачки, переможниці Євробачення 2004 року – Руслани Лижичко.

Своєю невичерпною і запальною енергетикою вона зарядила всіх співробітників станції, які натхненно працювали впродовж двох діб разом зі знімальною групою. Драйвові зйомки проходили на сході і заході сонця, після дощу.

Після зйомок Руслана висловила вдячність і захоплення Каховською ГЕС, адже, за її словами, саме тут їй вдалося відчути потужність і красу  енергії води.

Короткометражний фільм розповість про українській досвід розбудови галузі відновлюваної енергії, зокрема в контексті ролі гідроенергетики в досягненні Паризької угоди та цілей  сталого розвитку ООН.

Прем’єрний показ відео відбудеться під час Всесвітнього конгресу гідроенергетики (World Hydropower Congress), який проходитиме з 14 до 16 травня 2019 року у Парижі.

Нагадаємо, що у лютому 2019 року Укргідроенерго та Руслана Лижичко підписали Меморандум про співпрацю у сфері популяризації відновлювальної енергії.

Про участь Укргідроенерго у Всесвітньому конгресі гідроенергетики читайте у наступних новинах.

Прес-служба Укргідроенерго

 

Фотогалерея

Поділитися: