Все буде Україна!

Співробітниця Дністровської ГАЕС – перша лауреатка премії ім. І. С. Нагірняка

Співробітниця Дністровської ГАЕС – перша лауреатка премії ім. І. С. Нагірняка

02-09-2021
Вже котрий рік поспіль у перший день осені працівники Дністровської ГАЕС вшановують пам'ять літописця міста енергетиків й усієї Буковини Івана Нагірняка.

Автор документально висвітлив будівництво однієї з найпотужніших гідроспоруд Європи та світу.

Торік відділ культури Новодністровської міської ради став ініціатором присвоєння найвищої в місті відзнаки в галузі культури, літератури, мистецтва, журналістики, драматургії та театрального мистецтва – Премії імені Івана Нагірняка. Щорічно присуджується одна премія, на здобуття якої представляються нові оригінальні твори і роботи, опубліковані у завершеному вигляді упродовж останніх трьох років.

Цьогоріч почесною нагородою за досягнення в літературі нагороджено провідну фахівчиню зі зв’язків з громадськістю філії «Дирекція з будівництва Дністровської ГАЕС» Укргідроенерго,  членкиню Національної спілки журналістів України Інну Гончар.

«Щиро вдячна всім за довіру. Для мене це більше, ніж визнання. Перше вересня буде пам’ятним для мене, оскільки я отримала премію імені шанованого мною колеги, з яким мені пощастило працювати пліч-о-пліч», - зазначила Інна Гончар, отримуючи нагороду з рук Новодністровського міського голови Наталі Цимбалюк.

Пресслужба Дністровської ГАЕС

Читайте також: 

Дністровська ГЕС: конкретна мета - достойний результат

Гідроенергетики Дністровської ГЕС поділились досвідом у сфері охорони праці 

5 цікавих фактів про Дністровську ГЕС

Фотогалерея

Поділитися: