Все буде Україна!

Співробітники Укргідроенерго обговорили актуальні питання з кібербезпеки в рамках «Cisco Dialog Day»

Співробітники Укргідроенерго обговорили актуальні питання з кібербезпеки в рамках «Cisco Dialog Day»

20-08-2021
На міжнародному форумі були висвітлені актуальні теми з питань забезпечення безпеки в інформаційному просторі, такі як: «Не універсальна кібербезпека, «З чого почати захист критичної інфраструктури», «Безпечна інтеграція Автоматизованої системи управління технологічними процесами (АСУ ТП) в інформаційних технологіях» та інші питання.

Фахівці компанії взяли активну участь в дискусійному обговорені.Спеціалісти обмінялися досвідом з актуальних питань та поділились своїм баченням щодо ефективної архітектури і технології системи управління інформаційною безпекою та отримали актуальну інформацію на сьогоднішній день для протидії сучасним кібератакам на об’єктах критичної інфраструктури, в тому числі проблемних питань щодо захисту АСУ ТП.

Так, учасники заходу відмічали, що у 2020 році в Україні зафіксовано близько 1 мільйона випадків кіберзагроз, в тому числі на об’єктах критичної інфраструктури.

Отриманий досвід та нові знання фахівці компанії зможуть використати при виконанні своїх обов’язків у повсякденній діяльності при організації заходів для покращення інформаційного безпеки об’єктів гідроенергетики.

Пресслужба Укргідроенерго

Читайте також: 

Кібербезпека в енергетичному секторі: які виклики стоять перед об’єктами критичної інфраструктури?

Як не стати жертвою шахраїв? В Укргідроенерго пройшов тренінг з кібербезпеки

Фахівці Укргідроенерго діляться досвідом у питаннях кібербезпеки

Поділитися: