Все буде Україна!

Світловодські дітлахи отримали подарунки від гідроенергетиків

Світловодські дітлахи отримали подарунки від гідроенергетиків

03-06-2020
Співробітники Кременчуцької ГЕС до Міжнародного дня захисту дітей організували виставку малюнків «Як моя родина провела карантин».

2020 рік українські діти запам’ятають завдяки найдовшим весняним «канікулам». Через розповсюдження COVID-19 та введення в Україні карантину ми залишалися вдома заради нашої спільної безпеки.

Здавалось, така проста річ, як ізоляція, змогла продемонструвати нам важливість соціуму. Ще напередодні новорічних свят люди залюбки планували усамітнену відпустку у горах, шукали спокою та тиші. Наразі усі ми мріємо про заповнені веселим гомоном площі міст, літні тераси, кав’ярні та багатотисячні концерти улюблених артистів.

Та особливо важко доводилося українським учням, адже весна та початок літа ‒ це напружений період залікових робіт і екзаменів. І так емоційно навантажений етап перевірки річних знань підсилився ізоляцією, яку важко сприймати активному дитячому, або підлітковому організму. Незважаючи на велику кількість інтерактиву та корисних порад в онлайні, діти все одно потребують живого спілкування та постійної й надійної підтримки дорослих.

Укргідроенерго ніколи не лишається осторонь потреб родин своїх співробітників. Тому члени профспілки та представники Кременчуцької ГЕС вирішили долучитися до святкувань Міжнародного дня захисту дітей і провели виставку дитячого малюнка, щоб усі бажаючі дітлахи мали можливість проявити творчі здібності та хоч трохи відволіктись під час малювання.

Діти з батьками із задоволенням підхопили ідею відтворити свої карантинні спогади у творчих роботах, які нині експонуються на Кременчуцькій ГЕС. А 1 червня відбулось нагородження солодкими призами та наборами для творчості.

Пресслужба Укргідроенерго

Читайте також: 

Світ гідроенергетики очима дітей

Кременчуцька ГЕС – висока маневреність та стабільність робочої потужності

 

Фотогалерея

Поділитися: