Все буде Україна!

Укргідроенерго бере участь у реалізації інвестпроєктів Херсонського регіону

Укргідроенерго бере участь у реалізації інвестпроєктів Херсонського регіону

30-04-2020
28 квітня відбувся інвестиційний онлайн-форум «TAVRIAN ONLINE HORIZONS», участь у якому взяв директор Каховської ГЕС Олег Пащенко, як член Херсонської регіональної ради інвесторів від Укргідроенерго.

Форум проходив за ініціативи Херсонської обласної державної адміністрації.

Учасники заходу, який об’єднав представників різних гілок влади, дипломатичного корпусу іноземних країн, бізнес-асоціацій, компаній та підприємців, обговорили розвиток різних секторів економіки в умовах карантину і після його завершення поділились баченням основних трендів у світовій економіці та політиці. В рамках форуму було обговорено антикризову програму дій для України, перспективи ринку землі, підтримку внутрішнього туризму. Крім того, учасникам було презентовано інвестиційний потенціал Херсонщини.

Нагадаємо, що у листопаді 2019 року, під час Міжнародного економічного форуму «Таврійські горизонти» було презентовано інвестиційний проєкт будівництва Каховської ГЕС-2 та підписано меморандум про співпрацю між найбільшою гідрогенеруючою компанією країни – Укргідроенерго та Херсонською обласною державною адміністрацією щодо його реалізації.  

Довідка:

Філія «Каховська ГЕС імені П.С.Непорожнього»  є одним із бюджетоутворюючих підприємств міста Нова Каховка. Стабільність її роботи, надійність та розвиток є важливими для існування територіальної громади регіону. Інвестиції, які залучаються на реконструкцію і модернізацію обладнання та споруд, на нове будівництво і купівлю сучасного обладнання, спрямовані на надійне і безпечне функціонування станції. На роботах з модернізації обладнання задіяні близько 20 підрядних організацій. Фінансування здійснюється як за власні кошти компанії, так і коштом Європейського банку реконструкції та розвитку й Європейського Інвестиційного банку. В умовах карантину станція стабільно працює, податки сплачуються регулярно та своєчасно. З метою попередження розповсюдження коронавірусної інфекції на станції запроваджені заходи для захисту і безпеки співробітників. Усі робочі місця збережено.

Пресслужба Укргідроенерго 

Поділитися: