Все буде Україна!

Укргідроенерго: дбаємо про благоустрій територій гідроелектростанцій

Укргідроенерго: дбаємо про благоустрій територій гідроелектростанцій

07-05-2021
В межах реалізації програми «Розвиток території ПрАТ «Укргідроенерго» навесні 2021 року на філіях компанії було покращено інфраструктуру з метою створення більш сприятливих умов праці для гідроенергетиків.

На Дністровській ГЕС та філії «Дирекція з будівництва Дністровської ГАЕС» до дня впорядкування співробітники взяли участь у наведені ладу як на території станцій, так і за її межами. Завдяки встановленню на території станцій нових лавочок – організовані місця для відпочинку енергетиків в зеленій зоні. Також змонтовано зупинки корпоративного транспорту, які покращать комфорт тих співробітників, що дістаються на роботу на автобусах компанії. Оновлено тут й знаки з логотипом Укргідроенерго, що розміщені на усіх воротах станції.

«Щороку весняна пора гуртує усіх господарів до наведення ладу у своїх обійстях. Не оминають цю давню традицію й енергетики: ошатність, краса та привітність території — завжди під пильним оком дбайливих працівників!» – говорить начальник гідротехнічного цеху Дністровської ГАЕС Сергій Фігурський.

На філії «Каскад Київських ГЕС і ГАЕС», а також в апараті управління Укргідроенерго були проведені традиційні заходи з весняного благоустрою: енергетики впорядковували газони та клумби, фарбували бордюри та паркани. На території станції також були встановлені зручні лавки для відпочинку співробітників, що перетворили і без того зелену ділянку на справжній сквер.

«Заходи з благоустрою території мають неабияке значення для працівників нашої філії, адже якість середовища безпосередньо впливає на життєдіяльність людей, їх психічний та емоційний стан, самопочуття і настрій, – коментує Володимир Мотузок, заступник начальника гідротехнічного цеху Дністровської ГЕС. – Тому виконання комплексу заходів з благоустрою поліпшує екологічний стан, створює більш комфортні мікрокліматичні, санітарно-гігієнічні та естетичні умови у місцях праці та відпочинку працівників».

На Середньодніпровській ГЕС та Дніпровській ГЕС також встановлено нові лавки. Зведення нових зупинок ще триває. На Кременчуцькій ГЕС натомість реставрували існуючі лавки: пофарбували та полакували, чим надали їм гарного та свіжого вигляду.

«Участь у благоустрої території - це добра традиція, яка зближує колектив, долучає нас до турботи про навколишній простір, дає можливість зробити корисну справу», – зазначила Ольга Стадніченко, електромонтер ЕТЦ Середньодніпровської ГЕС.

В 2019 році було затверджено програму розвитку територій ПрАТ «Укргідроенерго» на 2019-2026 р. Основною метою реалізації програми є створення безпечних та комфортних умов праці та відпочинку, які впливають на працездатність та продуктивність, якість роботи і, звичайно, стан здоров’я працівників.

Пресслужба Укргідроенерго

Читайте також:

Гідроенергетики України провели традиційні весняні заходи з благоустрою та озеленення територій

Гідроенергетики Кременчуцької ГЕС провели спеціальні об'єктові тренування з цивільного захисту

Видатні імена української гідроенергетики: Сергій Гандзюк

Фотогалерея

Поділитися: