Все буде Україна!

Укргідроенерго долучається до кваліфікованої підтримки студентів-гідроенергетиків

Укргідроенерго долучається до кваліфікованої підтримки студентів-гідроенергетиків

21-12-2020
Нещодавно головний інженер Укргідроенерго Вадим Рассовський був запрошений на захист магістерських робіт студентів-гідроенергетиків у Національному університеті водного господарства та природокористування.

17-18 грудня головний інженер Укргідроенерго виступив головою екзаменаційної комісії із захисту магістерських робіт за спеціальністю «Гідротехнічне будівництво, водна інженерія та водні технології» освітньої програми «Гідротехнічне будівництво» на запрошення ректора Національного університету водного господарства та природокористування у місті Рівне – Віктора Мошинського.

Під час заходу була укладена домовленість, що Укргідроенерго та Національний університет водного господарства та природокористування підпишуть Меморандум про співпрацю у сфері підготовки кваліфікованих працівників.

Спеціалізованих ВНЗ, що готують відповідних фахівців, в Україні небагато. Спеціалістів початкового рівня у гідро- та електроенергетиці крім Національного університету водного господарства та природокористування, готують у Національному технічному університеті "Харківський політехнічний інститут" та Національному технічному університеті України "Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського".

Враховуючи власні можливості, в Укргідроенерго створюються максимально сприятливі умови для залучення молодих фахівців та підтримки існуючого кадрового потенціалу. Компанія взаємодіє із низкою навчальних закладів та надає можливість студентам проходити практику своїх філіях.

Укргідроенерго намагається залучати та утримувати молодих і висококваліфікованих фахівців, підвищуючи власну привабливість як роботодавця. Засадами успішної політики в даній сфері є надання соціальної підтримки працівникам та членам їхніх сімей, створення необхідних умов для професійного зростання персоналу.

Компанія має вагомий соціальний блок: це й Програма добровільного медичного страхування, обстеження та лікування працівників, надання матеріальної допомоги у разі народження дитини, а також виплати на організацію відпочинку та оздоровлення, підтримка пенсіонерів та ветеранів.

Нагадуємо, що нещодавно Укргідроенерго увійшло до ТОП-5 підприємств країни з кращою програмою підтримки співробітників.

Пресслужба Укргідроенерго

Читайте також:

Ігор Сирота: “Соціальний пакет Укргідроенерго — один з найкращих у галузі”

Серед ТОП-20 HR року – директор департаменту з управління персоналом Укргідроенерго

Укргідроенерго увійшло до ТОП-5 підприємств з кращою програмою підтримки співробітників

Фотогалерея

Поділитися: