Все буде Україна!

Укргідроенерго на міжнародній конференції ділиться досвідом в питаннях реалізації антикорупційних заходів

Укргідроенерго на міжнародній конференції ділиться досвідом в питаннях реалізації антикорупційних заходів

23-12-2021
20 грудня представники Укргідроенерго взяли участь у міжнародній відеоконференції, організованій Антикорупційною мережею ОЕСР для Східної Європи та Центральної Азії, де було презентовано Антикорупційний огляд енергетичного сектору України.

Враховуючи проведену корпоратизацію Укргідроенерго, яка відповідає міжнародним стандартам, а також високий рівень запроваджених антикорупційних і комплаєнс-політик та їх якісну інтеграцію в інші сфери діяльності Товариства, начальник Служби з реалізації антикорупційної програми Юрій Ющенко виступив доповідачем та поділився досвідом у питаннях реалізації антикорупційних заходів в енергетичному секторі.

«На міжнародній конференції я розповів про підходи до виконання вимог національного законодавства щодо реалізації антикорупційної програми та комплаєнсу в нашій компанії. Поділився досвідом ефективної комунікації з топ-менеджерами Товариства у процесі організації та здійснення заходів, спрямованих на запобігання корупції та впровадження високих стандартів Кодексу корпоративної етики Укргідроенерго», – розповідає Віктор Ющенко.

Нагадаємо, що нещодавно Укргідроенерго та Всеукраїнська мережа доброчесності та комплаєнсу UNIC підписали Меморандуму про партнерство та співпрацю. Це демонструє готовність компанії надалі розвиватися, впроваджуючи високі стандарти етичності та відповідальності.

Пресслужба Укргідроенерго

Читайте також:

 

Поділитися: