Все буде Україна!

Укргідроенерго поінформувало Міжнародні фінансові організації про результати роботи у 2020 році

Укргідроенерго поінформувало Міжнародні фінансові організації про результати роботи у 2020 році

29-04-2021
29 квітня під час онлайн-конференції Наглядова Рада і Виконавчий орган Укргідроенерго представили Світовому банку, Європейському банку реконструкцій та розвитку, Європейському інвестиційному банку підсумки роботи компанії за 2020 рік, надали загальну інформацію щодо проблемних питань діяльності компанії.

Так член Наглядової ради Стівен Лерд Волш відзначив, що Наглядова рада виконала всі KPI встановлені акціонером, а міжнародний аудитор підтвердив фінансову звітність компанії.

показники3

Крім того, голова Наглядової ради поінформував банки про перевиконання компанією очікуваних показників у 2020 р. «Хочемо повідомити про перевиконання компанією встановлених акціонером показників. Так чистий прибуток Товариства більший від запланованого у 4,7 рази і становить понад 4 млрд гривень. Це є найкращим результатом діяльності компанії за весь час її існування», - зазначив Валентин Гвоздій.

показники

Голова представництва Європейського інвестиційного банку в Україні Жан-Ерік де Загон привітав Укргідроенерго з досягненням компанією таких значних результатів.

показники 4

Також учасниками зустрічі були обговорені плани щодо майбутньої співпраці на поточний та найближчі роки.

показники 32

Укргідроенерго сподівається на продовження ефективної взаємодії з Міжнародними фінансовими організаціями у реалізації поточних та нових проєктів у сфері гідроенергетики за підтримки держави.

Пресслужба Укргідроенерго

Читайте також: 

Наглядова рада Укргідроенерго звітує про перевиконання компанією усіх встановлених показників 

Валентин Гвоздій: Укргідроенерго досягло встановлених показників ефективності в 2020 році 

На засіданні Наглядової ради Укргідроенерго підбито підсумки роботи за 2020 рік

Фотогалерея

Поділитися: