Все буде Україна!

Укргідроенерго посилює експертизу ТОП-менеджерів компанії в антикризовому управлінні

Укргідроенерго посилює експертизу ТОП-менеджерів компанії в антикризовому управлінні

30-07-2021
В головному офісі Укргідроенерго відбулося вручення сертифікатів учасникам п’ятиденного семінару-тренінгу «Антикризове управління», мета проведення якого – поглиблення знань керівників підрозділів у питаннях ризик-менеджменту.

Під час семінару учасники визначали основні фактори внутрішніх ризиків товариства, аналізували етапи життєвого циклу розвитку компанії, створювали антикризову програму підприємства. Фахівці мали змогу в деталях дослідити питання ризик-менеджменту, в тому числі процес оцінки ризиків та явище криз економічних систем. Діагностували фінансовий потенціал компанії, а також обговорювали подальші перспективи сталого розвитку Товариства.

Проводив навчання міжнародний експерт з налаштування систем управління бізнесом, стратегічного менеджменту та маркетингу Юрій Наврузов. Тренінг був насичений жвавими дискусіями та пошуками вдалих вирішень кризових ситуацій, мав активний зворотній зв’язок, що у свою чергу створило передумови для подальшої плідної роботи команди Укргідроенерго.

Нагадаємо, що за ініціативи Наглядової ради в Укргідроенерго було розпочато проведення серії бізнес-тренінгів з антикризового менеджменту. Так, в червні топ-керівники компанії пройшли тренінг «Основи ризик-менеджменту».

Укргідроенерго вибудовує свою роботу на основі високих стандартів ведення бізнесу, вимог законодавства та кращих міжнародних практик корпоративного управління. Співробітники компанії постійно працюють над удосконаленням своїх професійних навичок у межах реалізації програми «Навчання і розвиток».

Пресслужба Укргідроенерго

Читайте також:

Ігор Сирота: “Соціальний пакет Укргідроенерго — один з найкращих у галузі”

Світу знадобиться 2600 ГВт гідроенергетичної потужності до 2050 року – Міжнародне енергетичне агентство

Кар'єра в енергетиці - це круто: Укргідроенерго долучилось до профорієнтаційного курсу для молоді

Фотогалерея

Поділитися: