Все буде Україна!

Укргідроенерго та Andritz Hydro продовжують реалізацію спільних проєктів

Укргідроенерго та Andritz Hydro продовжують реалізацію спільних проєктів

09-10-2020
8 жовтня в апараті управління Укргідроенерго відбулася робоча зустріч керівництва Укргідроенерго та компанії Andritz Hydro в рамках широкого спектру співробітництва.

Під час зустрічі сторони обговорили хід виконання робіт щодо реалізації проєкту другої черги реконструкції ГЕС Укргідроенерго.

«Компанію Andritz ми вважаємо надійним партнером. Вона виробляє якісне обладнання для флагмана української гідроенергетики – ДніпроГЕС, яка зараз проходить реконструкцію. Сьогодні обидві компанії і Укргідроенерго, і Andritz Hydro, мають докласти максимум зусиль для ефективної роботи та своєчасного завершення реалізації контрактів», - зазначив на початку зустрічі генеральний директор Укргідроенерго Ігор Сирота.

Нагадаємо, що Andrіtz Hydro здійснює реконструкцію 3-х гідроагрегатів на Дніпровській ГЕС. Наразі виконано демонтажні роботи на гідроагрегатах № 2 та 3, здійснюються роботи у проточних частинах цих агрегатів, виконуються роботи по збиранню та випробування на генераторі гідроагрегату № 3.

«Наша зустріч проходить на високому представницькому рівні і це запорука того, що ми можемо пришвидшитись у вирішенні складних питань, які виникли в процесі реконструкції ДніпроГЕСу», - зауважив виконавчий директор Andritz Hydro Франк Метте.

У ході зустрічі представники компанії Andritz Hydro цікавилися  питаннями щодо реалізації перспективних проєктів Укргідроенерго, зокрема будівництва третьої черги Дністровської ГАЕС в складі гідроагрегатів № 5-7, Канівської ГАЕС та Каховської ГЕС-2.

Наприкінці зустрічі сторони висловили взаємну зацікавленість у продовженні  співпраці та зауважили, що ефективна співпраця між компаніями дасть поштовх для поглиблення та подальшого розвитку взаємовідносин між Україною, Німеччиною та Австрією в енергетичній галузі.

Пресслужба Укргідроенерго

Читайте також:

На Дніпровській ГЕС розпочато роботи зі збирання статора генератора

Спеціалісти Andritz Hydro провели вібраційні вимірювання на гідроагрегатах ДніпроГЕС

Фотогалерея

Поділитися: