Все буде Україна!

Укргідроенерго – за гендерний баланс в енергетиці

Укргідроенерго – за гендерний баланс в енергетиці

10-09-2021
З ініціативи Наглядової ради Укргідроенерго та за підтримки USAID Проєкт енергетичної безпеки у Товаристві розпочалася серія тренінгів з питань гендерної рівності та недискримінації на робочих місцях.

Підтримка рівноправності – пріоритетне завдання для Укргідроенерго. У Товаристві гендерна рівність є частиною корпоративної культури. Компанія продовжує надавати рівні можливості для розкриття потенціалу кожному співробітнику, а піднятий останніми роками дискурс в суспільстві мотивує і допомагає знаходити нові можливості для вдосконалення в цьому питанні.

«Удосконалення політики гендерної рівності відповідає загальновизнаним цінностям демократичного суспільства та є одним із пріоритетів розвитку корпоративного управління Укргідроенерго, що підтримується на найвищому рівні Наглядовою радою, яка представляє інтереси держави, як акціонера та генеральним директором як Виконавчим органом, -  зазначила у вступному слові членкиня Наглядової ради Укргідроенерго Наталія Микольська.

«Підтримка USAID Проєктом енергетичної безпеки впровадження гендерної політики сприятиме розвитку інституційної та соціальної стійкості Товариства і зміцнюватиме кадровий потенціал сектору енергетичної безпеки України», -  зазначила під час тренінгу експертка USAID з гендерних питань Юлія Галустян.

Під час тренінгу учасники дізналися про міжнародне та національне гендерне законодавство, а також про гендерні перспективи в енергетичному секторі.

Пресслужба Укргідроенерго

Читайте також: 

Укргідроенерго та USAID: разом до енергетичної безпеки України 

Кар'єра в енергетиці - це круто: Укргідроенерго долучилось до профорієнтаційного курсу для молоді 

Cтарт кар’єри в енергетиці. Гідроенергетики обговорили професійні можливості жінок в галузі

 

Фотогалерея

Поділитися: