Все буде Україна!

Всі філії Укргідроенерго готові до роботи в осінньо-зимовий період

Всі філії Укргідроенерго готові до роботи в осінньо-зимовий період

11-11-2020
10 листопада відбулося онлайн засідання колегії Міністерства енергетики України, участь у якому взяв головний інженер Укргідроенерго Вадим Рассовський. Основне питання порядку денного – готовність підприємств галузі до роботи в осінньо-зимовий період 2020-2021 рр.

Відкриваючи засідання в. о міністра енергетики Ольга Буславець зазначила,  що для сталого проходження осінньо-зимового періоду Міненерго затвердило відповідні накази щодо забезпечення надійності роботи електричних мереж і заявила, що цьогоріч Україна входить в осінньо-зимовий період з безпрецедентно великими запасами палива на складах.

«22 липня було затверджено розпорядження Кабінету Міністрів, яким було передбачено всі заходи, необхідні для підготовки та проходження осінньо-зимового періоду. Міністерство зробило всі необхідні кроки для того, щоб забезпечити готовність всіх енергетичних підприємств. Ми маємо бути впевнені, що ми стабільно пройдемо цей період», – зауважила Ольга Буславець.

Варто зазначити, що наразі всі вісім філій Укргідроенерго та Товариство в цілому отримали акти готовності до роботи в осінньо-зимовий період. На підприємстві дотримуються термінів виконання планових капітальних та поточних ремонтів обладнання, затвердженим Міністерством енергетики, проводяться протиаварійні тренування з урахуванням ситуацій, що виникають в період низьких температур.

Нагадаємо, нещодавно відбулася виїзна нарада під головуванням в.о. міністра енергетики України Ольги Буславець з питань забезпечення надійної роботи та сталого розвитку атомно-промислового комплексу, на якій розглянуто питання  підготовки об’єктів паливно-енергетичного комплексу  до проходження осінньо-зимового періоду 2020/2021 рр.

Пресслужба Укргідроенерго

Фото: Міністерство енергетики, пресслужба Укргідроенерго

Читайте також: 

Міністерство енергетики пропонує гасити борги на оптовому ринку електроенергії за рахунок випуску ОВДП 

Ольга Буславець: «В Україні є нагальна потреба будівництва нових гідроакумулюючих потужностей»

«Станції Укргідроенерго готові до початку роботи в осінньо-зимовому періоді 2020/2021», - Ігор Сирота

 

Фотогалерея

Поділитися: