Все буде Україна!

Безпека понад усе: як гідроенергетики протистоять кіберзагрозі

Безпека понад усе: як гідроенергетики протистоять кіберзагрозі

17-12-2020
16 грудня співробітники Укргідроенерго взяли участь у заході одного з провідних виробників програмного забезпечення у сфері інформаційної безпеки.

Оскільки кіберзагрози з кожним роком піднімаються в «рейтингу» важливості для світової економіки, в Укргідроенерго постійно аналізують поточну ситуацію та впроваджують новітні технології задля кібербезпеки. Представники департаменту фізичного захисту, режиму та безпеки апарату управління Укргідроенерго приєдналися до онлайн-вебінару «Розслідування кіберзагроз за допомогою cyber threat intelligence». Також у ньому взяли участь лідери захисту українського кіберпростору, представники приватного сектору та громадянського суспільства, а також  міжнародні експерти.

Учасники обговорили питання ефективної побудови та впровадження систем кібербезпеки, розглянули загальні тенденції розвитку кіберзагроз в Україні і світі, а також інноваційні технології, що націлені на прогнозування атак та забезпечення захисту від будь-яких потенційних загроз.

На вебінарі були розглянуті різноманітні кейси технології розслідувань інцидентів інформаційної безпеки та реагування на атаки. 

Особливу увагу було акцентовано на питанні практичного використання інноваційних продуктів, як платформи для побудови центру кіберзахисту (Security Operations Center ‒ операційний центр безпеки ‒ централізований підрозділ установи, який вирішує питання з інформаційної та кібербезпеки на організаційному та технічному рівні, ред.)  та захисту інформації на всіх етапах її життєвого циклу. Представники компанії-виробника на прикладах продемонстрували користь впровадження комплексу захисту робочих станцій корпоративної мережі.

Отриманий досвід та нові знання будуть використані фахівцями Укргідроенерго в удосконаленні системи інформаційної безпеки та кіберзахисту компанії.

Пресслужба Укргідроенерго

Читайте також:

СБУ посилює захист інформаційної безпеки підприємств енергетичної галузі України

IRENA закликає пришвидшити перехід на відновлювані джерела енергії: гідроенергетика є основою цього переходу

Генеральний директор Укргідроенерго Ігор Сирота: Ідея вільного ринку – правильна, але реалізація зіPSOвана

Поділитися: