Все буде Україна!

Дніпровська ГЕС: реконструкція флагмана української гідроенергетики триває

Дніпровська ГЕС: реконструкція флагмана української гідроенергетики триває

27-11-2020
Дніпровську ГЕС з робочим візитом відвідали заступник генерального директора Укргідроенерго Володимир Руденко та головний інженер компанії Вадим Рассовський, які проінспектували роботи з реконструкції гідроагрегатів №2 та №3 Дніпровської ГЕС-1, а також гідроагрегату №14 Дніпровської ГЕС-2.

За результатами огляду будівельних майданчиків та відповідного аналізу проведено робочу нараду, в якій взяли участь представники апарату управління Укргідроенерго, Дніпровської ГЕС, АТ «Турбоатом», ANDRITZ HYDRO, а також монтажної організації «Спецгідроенергомонтаж».

 За результатами наради уточнено графіки виконання робіт з реконструкції агрегатів, а також розглянуто питання експлуатації, обстеження та ремонту гідроагрегатів №№ 4-9 Дніпровської ГЕС-1.

Нагадаємо, на Дніпровській ГЕС триває реконструкція гідроагрегатів фахівцями австро-німецької  компанії ANDRITZ HYDRO, яка є одним з провідних світових постачальників електромеханічного обладнання для електростанцій. Завершення реконструкції планується у 2021 рр. Її наслідком стане підвищення встановленої потужності філії «Дніпровська ГЕС» на 17 МВт.

Пресслужба Дніпровської ГЕС

Читайте також: 

На ДніпроГЕС завершено роботи з монтажу статора генератора ГА №3 

ДніпроГЕС – енергетична опора Запоріжжя 

Нацбанк випустив пам’ятну монету із зображенням ДніпроГЕС

 

Поділитися: