Все буде Україна!

Гідроенергетики Каховської ГЕС покращили навики попередження надзвичайних ситуацій

Гідроенергетики Каховської ГЕС покращили навики попередження надзвичайних ситуацій

21-10-2021
20 жовтня на Каховській ГЕС відбулись спеціальні об’єктові тренування з питань цивільного захисту, під час яких гідроенергетики відточували майстерність реагування у нестандартних ситуаціях.

Супровід тренувань здійснювали співробітники Новокаховських територіальних курсів цивільного захисту та безпеки життєдіяльності. А відпрацювання практичних навиків забору води з верхнього б’єфу у разі виникнення надзвичайної ситуації здійснював місцевий підрозділ ДСНС.

«Ці навчання важливі і необхідні, оскільки дії відпрацьовуються в реальному часі. Наприклад, цього разу відділення пожежогасіння боролися з пожежею на верхньому і нижньому б’єфі, чим відточували свої навики і злагодженість дій. А група охорони громадського порядку забезпечила охорону місць виникнення надзвичайної ситуації. Всі формування показали добрий результат», – зазначив головний інженер Каховської ГЕС Станіслав Макаров.

За результатами тренувань на станції було проведено засідання комісії з питань надзвичайних ситуацій та визначені заходи, спрямовані на поліпшення стану цивільного захисту Каховської ГЕС.

Загалом у тренуваннях взяло участь 25 співробітників станції. Варто зазначити, що весь особовий склад формувань цивільного захисту Каховської ГЕС вчасно проходить навчання з відповідної підготовки і мають усі необхідні сертифікати та посвідчення.

Укргідроенерго, ГЕС

 

Укргідроенерго, ГЕС

 

Укргідроенерго, ГЕС

Пресслужба Укргідроенерго

Читайте також:

Запобігти системній аварії. Гідроенергетики відточували майстерність у галузевому тренуванні

Охорона Дністровської ГЕС відпрацьовувала готовність протидіяти терористичним загрозам

Охорона Укргідроенерго в постійній готовності до захисту від диверсійних дій

Поділитися: