Все буде Україна!

Кадровий резерв: гідроенергетики опановують сучасні методики управління проєктами

Кадровий резерв: гідроенергетики опановують сучасні методики управління проєктами

30-11-2021
В Укргідроенерго відбувся завершальний модуль семінару-практикуму з формування знань і навичок сучасного менеджменту та кадрового резерву на тему: «Корпоративна система управління проєктами на практиці» для працівників апарату управління ПрАТ «Укргідроенерго».

Під час тренінгу учасники семінару-практикуму в рамках виконання домашнього завдання організували та провели квест під назвою «Скарби Укргідроенерго», в якому взяли активну участь працівники апарату управління компанії.  В процесі реалізації цього проєкту кожен з учасників отримав нові знання, досвід, які можна використовувати у повсякденній роботі.

Упродовж всього курсу працівники, які входять до кадрового резерву, вивчали та засвоювали навички сучасного управління та побудови системи внутрішньої  взаємодії в команді.  Учасники семінару  формували комплексне уявлення про корпоративний імідж і корпоративну культуру компанії, вчилися виявляти основні потреби колективу та працювати з ними, опановували методи роботи з персональними і колективними запереченнями та формували навички неконфліктного спілкування.

По завершенні семінару-практикуму учасники отримали відповідні сертифікати, які підтверджують проходження навчального курсу.

Нагадаємо, актуальність даного курсу тренінгів обумовлена тенденціями підвищення стандартів роботи сучасного менеджера, який, на рівні з професійною компетентністю, повинен володіти знаннями та вміннями, що дозволяють успішно взаємодіяти в команді, керувати нею, а також невпинно розвиватися.

Даний курс є одним із елементів комплексного підходу розвитку якісного кадрового резерву, що дозволить використовувати внутрішній ресурс компанії, зберегти високопрофесійних фахівців, створити умови для якісного наставництва і передачі професійних знань від старшого покоління молодшому.

Варто зазначити, що постійна увага до соціальних питань та реалізація відповідних програм в компанії дозволяють комплексно вирішувати низку таких завдань, як розвиток персоналу, створення перспективного кадрового резерву, забезпечення безпечних умов праці, підтримка на належному рівні здоров’я співробітників. Втім, не зупиняючись на досягнутому, Укргідроенерго постійно ініціює нові соціальні проєкти, спрямовані на підвищення якості життя працівників компанії, їхніх родин та суспільства загалом.

Пресслужба Укргідроенерго

Читайте також: 

Як вибудувати ефективну командну роботу? Гідроенергетики вчилися згуртованій взаємодії для досягнення поставлених цілей 

Кар'єра в енергетиці - це круто: Укргідроенерго долучилось до профорієнтаційного курсу для молоді 

Андрій Борщ: Нам вдалося зберегти, підтримати, розвинути та мотивувати колектив компанії

 

 

 

 

Фотогалерея

Поділитися: