Все буде Україна!

Канівська ГЕС – туристична перлина Черкащини

Канівська ГЕС – туристична перлина Черкащини

20-09-2021
Канівську ГЕС вчергове відвідали гості з Києва, які у складі фокус-груп тестують пілотні рейси Дніпром на теплоходах «Ракета» за маршрутом Київ – Канів – Київ та оцінюють туристичний потенціал Черкащини.

Під час екскурсії гості побували на оглядових майданчиках станції та на власні очі побачили, як відбувається реконструкція гідроагрегатів,  ознайомилися з характеристиками основного обладнання, процесом виробництва, розподілу, трансформації та передачі електричної енергії.

«Сказати, що я  у захваті - це нічого не сказати! Дізнатись стільки цікавої та пізнавальної інформації під час екскурсії, це вражаюче. Безперечно, у  Канева є  перспективи для розвитку індустріального туризму і одним з головних  місць, що заслуговують на особливу увагу, є Канівська ГЕС.  І як тільки мені випаде слушна нагода, я знову приїду сюди на екскурсію!», - поділився враженням Олександр Табачний.

Це вже четвертий рейс за маршрутом Київ-Канів-Київ на теплоході "Ракета", який проходить в рамках пілотного проєкту з відновлення руху річкового пасажирського транспорту на Дніпрі, який реалізується Державним агентством розвитку туризму України спільно з Міністерством культури та інформаційної політики України, Міністерством інфраструктури України, Київською та Черкаською обласними державними адміністраціями.

11-12 вересня Канівську ГЕС відвідали київські соціологи, а 16 вересня завітали представники провідних ЗМІ України. Всі із задоволенням оцінили туристичний потенціал Канівської гідроелектростанції та активно ділились своїми враженнями.

Нагадаємо, відвідати Канівську ГЕС, або будь-яку іншу станцію у містах, де розташовані філії компанії Укргідроенерго, можна, попередньо узгодивши дату, час та програму відвідин. Всі екскурсії для організованих груп ‒ безкоштовні!

Пресслужба Канівської ГЕС

Читайте також:

Канів відзначив своє 943–річчя

На Канівську ГЕС з ознайомчим візитом завітали співробітники «Черкасигаз»

Партнерство задля розвитку громад. Укргідроенерго привітало Бобрицьку ОТГ з Днем села

Поділитися: