Все буде Україна!

На Дністровській ГАЕС підбили підсумки благодійної акції «Милосердя-2020»

На Дністровській ГАЕС підбили підсумки благодійної акції «Милосердя-2020»

02-12-2020
13:02
Гідроенергетики Дністровської ГАЕС долучилися до Всеукраїнської благодійної акції «Милосердя-2020», зібравши кошти на допомогу нужденним.

Метою акції є привернення уваги суспільства до проблем людей похилого віку, пенсіонерів, осіб з інвалідністю, ветеранів війни та праці, самотніх непрацездатних громадян та інших соціально незахищених верств населення, які опинилися у скрутному матеріальному становищі, та відповідно, надання їм необхідної матеріальної допомоги.

Першого грудня на підсумковому засіданні голова профспілкового комітету Дністровської ГАЕС Людмила Маниляк озвучила результати цьогорічного добродіяння: «Персоналом філії було зібрано 35 тис. 350 грн, з них адресної допомоги дітям-інвалідам працівників підприємства, жителів м. Новодністровськ, сіл Ожеве, Михалкове та Василівка було надано на загальну суму 17 тис. 900 грн. На лікування хворим колегам, їхнім дітям та мешканцям м. Новодністровськ зі складним матеріальним становищем – 17 тис. 450 грн.»

Крім того, профспілковий комітет Дністровської ГАЕС в межах можливого надає постійну допомогу Новодністровському територіальному центру соціального обслуговування.

«Акція «Милосердя-2020» завершилась, але ніколи не закінчується добро і людяність, здатність підставити плече і щедру долоню, уміння співчувати і підтримувати нужденних, адже тільки спільно ми можемо долати біди і проходити випробування долі», - зазначила Людмила Маниляк.

Пресслужба Дністровської ГАЕС

Читайте також: 

Дністровська ГАЕС: з акцентом на виконанні поставлених завдань

Василь Субота: «Ротор – серце гідроагрегату» 

Дністровська ГАЕС вшановує ветеранів праці

 

Фотогалерея

Поділитися: