Все буде Україна!

На Кременчуцькій ГЕС тривають монтажні роботи на гідроагрегаті №4

На Кременчуцькій ГЕС тривають монтажні роботи на гідроагрегаті №4

09-11-2020
На Кременчуцькій ГЕС продовжується реконструкція гідроагрегату № 4, яка проходить в рамках реалізації проєкту «ГЕС. Укргідроенерго. Реконструкція. ІІ черга». Днями на монтажний майданчик було демонтовано вал генератора вагою 90 тонн та опору підп'ятника гідроагрегату вагою 35 тонн.

На монтажному майданчику буде проведено обстеження та діагностовано стан валу генератора. За результатами буде прийнято рішення щодо подальшого проведення ремонтних робіт.

«У разі виявлення пошкоджень чи дефектів гідроустаткування, його транспортують на завод «Електроважмаш», де всі несправності ліквідуються. Якщо таких не виявиться, то вал генератора ревізують на монтажному майданчику гідроелектростанції і роботи продовжаться на місці»,- пояснив представник підрядної організації, головний інженер ТОВ «ЮГ-СГЕМ» Володимир Кириленко.

Варто зазначити, що монтажники разом із гідроенергетиками працюють над виконанням планових завдань щодо реконструкції та всі роботи виконуютьза графіком.

Нагадаємо, наприкінці жовтня на Кременчуцькій ГЕС розпочато реконструкцію гідроагрегату № 4, що дозволить продовжити його успішну експлуатацію. Так, під час реконструкції гідроагрегатів встановлюються нові системи управління і захисту, системи збудження, регулятори швидкості, високовольтні вимикачі, вимірювальні трансформатори та інше обладнання, що є запорукою безаварійної роботи станції.

Пресслужба Кременчуцької ГЕС

Читайте також:

На Київській ГАЕС в промислову експлуатацію введено гідроагрегат №6

На Середньодніпровській ГЕС здійснюється заміна верхньої секції основного затвора №8

На Канівській ГЕС продовжується реконструкція блоку №5

 

 

Фотогалерея

Поділитися: