Все буде Україна!

На Середньодніпровській ГЕС козловий кран отримав новий візуальний стиль

На Середньодніпровській ГЕС козловий кран отримав новий візуальний стиль

06-10-2020
На Середньодніпровській ГЕС закінчено роботи з антикорозійного захисту козлового крану 2*200 т.

Кран пофарбовано у кольори, які відповідають новому візуальному стилю компанії, а на  його шатер нанесено новий логотип та слоган Укргідроенерго «Генеруємо енергію майбутнього». 

Оновлений кран вже здійснив транспортування нових марок верхніх частин затвору з пристанційного майданчику до місця їх збирання та подальшого монтажу.

«Особливістю застосування козлових кранів є те, що вони експлуатуються поза приміщеннями. У зв’язку з цим спостерігається значний негативний вплив на їх конструкції від навколишнього середовища. Все це призводить до появи корозії на металі. Аби уникнути проблем з надійністю козлового крану, необхідно вчасно проводити його фарбування. Відповідне обслуговування кранів дає можливість встановити бар’єр, що перешкоджає впливу вологи і іншим проявам навколишнього середовища руйнівного характеру», - зазначив начальник виробничо-технічного відділу Середньодніпровської ГЕС Юрій Вінцюк.

Варто зазначити, що Укргідроенерго динамічно розвивається та впроваджує сучасні підходи до бізнес-процесів та управління. У 2019 році компанія оновила візуальний стиль, щоб підкреслити головні ідеї та цінності компанії – екологічність та надійність. Нова айдентика Укргідроенерго відображає стійкий розвиток, активну взаємодію з громадами та сприйняття гідроенергетики як сталої та безпечної генерації. Гідроелектростанції компанії генерують екологічно чисту енергію з води в сучасний та надійний спосіб. Відтак, в  усіх філіях компанії відбувається оновлення фірмового стилю відповідно до нової корпоративної айдентики.

 

Пресслужба Середньодніпровської ГЕС

Читайте також:

Енергетична зірка Кам’янського

Середньодніпровська ГЕС збільшує свої виробничі потужності

Поділитися: