Все буде Україна!

Сучасне бюджетне управління – ключ до ефективної роботи підприємства

Сучасне бюджетне управління – ключ до ефективної роботи підприємства

06-10-2020
Бюджетування при плануванні та контролі, технологія бюджетного управління компанією – цю тему днями вивчали економісти, бухгалтери та фінансисти Укргідроенерго на онлайн-тренінгу.

У сучасних карантинних умовах компанія продовжує організовувати навчальні заходи для своїх співробітників, проте у нових форматах.

Відтак, протягом 4-х днів кожен учасник вебінару навчався на своєму робочому місці у програмі «Jitsi Meet». Упродовж вебінару енергетики вдосконалювали знання технологій та етапів бюджетного управління ефективністю підприємства. Учасники вебінару дізналися про новітні підходи до реалізації системи контролю, способи розробки оптимальної фінансової структури підприємства, оволоділи навичками проведення аналізу відхилень, орієнтованого на подальші управлінські рішення.

За результатами тренінгу учасники отримали сертифікати.

Укргідроенерго систематично організовує подібні навчальні заходи для різних підрозділів компанії з метою оновлення знань колективу. Адже співробітники є найбільшою цінністю компанії, тож систематичне навчання сприяє цілям сталого розвитку Товариства.  На сьогодні в компанії  реалізується програма «Навчання і розвиток працівників ПрАТ «Укргідроенерго», метою якої є забезпечення Укргідроенерго висококваліфікованими кадрами, які відповідають не лише вимогам сьогодення, а й будуть готові до викликів завтрашнього дня.

Пресслужба Укргідроенерго

Фотогалерея

Поділитися: