Все буде Україна!

Наглядова Рада Укргідроенерго розглянула поточні питання діяльності компанії

Наглядова Рада Укргідроенерго розглянула поточні питання діяльності компанії

26-06-2020
25 червня відбулося чергове засідання Наглядової Ради Укргідроенерго, на якому були розглянуті фінансові питання роботи компанії, а також обговорена діяльність Товариства в умовах пропуску повені на Дністрі та поширення коронавірусної інфекції.

Під час засідання топ-менеджемент ПрАТ "Укргідроенерго" та члени Наглядової Ради обговорили питання обслуговуванням кредитних ресурсів. Був розглянутий та затверджений Звіт Комітету з питань аудиту Наглядової ради ПрАТ "Укргідроенерго" за I півріччя 2020 року. Наглядова Рада заслухала звіт Корпоративного секретаря за I півріччя 2020 року.

Наглядова рада також заслухала інформацію щодо пропуску повені на Дністрі. Через рясні дощі, які призвели до збільшення припливу води в річці Дністер, в Укргідроенерго створено оперативний штаб з пропуску повені під головуванням генерального директора компанії Ігоря Сироти.

Також учасники обговорили поточний стан роботи Товариства в умовах поширення коронавірусу.

Слід зазначити, що захід відбувся з дотриманням усіх епідеміологічних норм та правил, а також були використані засоби телекомунікаційного зв'язку.

За результатами засідання Виконавчому органу Товариства було надано ряд доручень та рекомендацій щодо реалізації заходів із забезпечення сталої роботи компанії.

Пресслужба Укргідроенерго

Читайте також:

Наглядова рада схвалила фінансовий план Укргідроенерго на 2021рік

Що буде, якщо спустити українські водосховища?

Фотогалерея

Поділитися: