Все буде Україна!

Соціальна захищеність співробітників – невід’ємна характеристика сильної компанії: досвід Укргідроенерго

Соціальна захищеність співробітників – невід’ємна характеристика сильної компанії: досвід Укргідроенерго

23-12-2020

Попри складну ситуацію в країні – жодних скорочень персоналу в компанії не відбувалося, - 5 канал.

Найбільша гідрогенеруюча компанія країни "Укргідроенерго" приділяє значну увагу аспектам корпоративної соціальної відповідальності. Компанія впроваджує соціальні проєкти, які значно покращують добробут співробітників, що зі свого боку забезпечує безперебійну успішну роботу підприємства.

На сьогодні соціальний пакет "Укргідроенерго" є одним із найкращих. Зокрема він включає в себе допомогу при народженні дитини, виплати матеріальної допомоги на оздоровлення, часткову компенсацію вартості відпочинку працівників та їхніх дітей в межах України і за кордоном, та багато інших пунктів.

У 2018 році на підприємстві впроваджено Програму добровільного медичного страхування, страховий поліс якої охоплює всі види медичної допомоги: амбулаторно-поліклінічну, невідкладну, стоматологічну, діагностику, забезпечення медикаментами на всій території України.

Не зважаючи на складну епідемічну ситуацію в країні, "Укргідроенерго" виконує всі взяті на себе зобов'язання згідно з Колективним договором, адже дотримання усіх соціальних програм – серед основних пріоритетів компанії.

Так, одразу після введення карантину навесні в "Укргідроенерго" був створений оперативний штаб щодо запобігання поширенню COVID-19 та здійснено ряд протиепідемічних заходів. Зокрема в компанії скасовано усі масові заходи, наради та зустрічі проводяться в режимі онлайн, всіх співробітників забезпечено засобами індивідуального захисту та дезінфекційними препаратами, а при вході та на виході з території проводиться температурний скринінг. Співробітники, які не задіяні у виробничому процесі, мають змогу перейти на дистанційний режим роботи.

Також варто відмітити, що починаючи з березня 2020 року, Товариство забезпечує перевезення співробітників, що зі свого боку допомагає максимально обмежити використання громадського транспорту.

Варто підкреслити, жодних скорочень персоналу в "Укргідроенерго" не відбувалося. Фахівці, що тимчасово не мали роботи за своїм профілем під час карантину, були задіяні в іншій діяльності. Таким чином в компанії збережено абсолютно всі робочі місця, а всі виплати, соціальні та заробітна плата, нараховуються та виплачуються у повному обсязі без затримок.

"Укргідроенерго" робить все можливе, аби максимально захистити та підтримати людей. Ми в повному обсязі продовжуємо реалізовувати наші соціальні пакети. Зазначу, ми не звільняємо нікого, у нас взагалі немає відтоку кадрів. Загалом компанія – гарант стабільності співробітників",  – підкреслив генеральний директор "Укргідроенерго" Ігор Сирота.

Постійна увага до соціальних питань та реалізація відповідних програм дозволяють вирішувати низку завдань, пов'язаних з розвитком персоналу, забезпеченням безпечних умов праці, підтримкою на належному рівні здоров'я співробітників тощо. "Укргідроенерго" і надалі ініціюватиме нові соціальні проєкти, спрямовані на підвищення якості життя співробітників.

Джерело: 5 канал

Читайте також:

Робота і кар’єра в Укргідроенерго: які спеціалісти затребувані в компанії?

Андрій Борщ: Нам вдалося зберегти, підтримати, розвинути та мотивувати колектив компанії

Укргідроенерго увійшло до ТОП-5 підприємств з кращою програмою підтримки співробітників

Поділитися: