Все буде Україна!

Укргідроенерго готове підтримувати надійну роботу ОЕС України в осінньо-зимовий період

Укргідроенерго готове підтримувати надійну роботу ОЕС України в осінньо-зимовий період

06-12-2021
Профільна комісія здійснила перевірку готовності філій Укргідроенерго до роботи в осінньо-зимовий період 2021-2022 рр. За результатами перевірки усі філії Товариства отримали відповідні акти готовності.

В ході підготовки до проходження осінньо-зимового періоду всі станції компанії з квітня по листопад поточного року здійснювали заходи для забезпечення готовності обладнання, гідротехнічних споруд, допоміжних служб і персоналу до надійної роботи в холодну пору року.

На усіх філіях Укргідроенерго створено аварійні запаси матеріалів та запасних частин. Персонал станцій пройшов відповідну підготовку та атестацію, а також забезпечений необхідними засобами індивідуального захисту, спецодягом, інструментами та інструкціями з експлуатації обладнання.

Після відповідної перевірки було отримано позитивні висновки Держенергонагляду та підписано декларацію, яка підтверджує готовність компанії до виконання всіх своїх зобов’язань та функцій для забезпечення надійної й безаварійної роботи Об’єднаної енергосистеми України упродовж осінньо-зимового періоду 2021-2022 років.

Пресслужба Укргідроенерго

Читайте також:

Укргідроенерго повністю готове до проходження осінньо-зимового періоду 

Запобігти системній аварії. Гідроенергетики відточували майстерність у галузевому тренуванні 

Представники Укргідроенерго взяли участь у засіданні Антикризового енергетичного штабу в Кабміні

 

Поділитися: