Все буде Україна!

В Укргідроенерго відбулося друге засідання Комісії з оцінки корупційних ризиків

В Укргідроенерго відбулося друге засідання Комісії з оцінки корупційних ризиків

16-11-2021
Під час зустрічі було обговорено процес ідентифікації потенційних корупційних ризиків та визначення заходів з їх усунення шляхом опрацювання Службою з реалізації антикорупційної програми Укргідроенерго з керівниками підрозділів компанії.

Під час засідання учасники обговорили проєкт Звіту за результатами усунення корупційних ризиків, що були ідентифіковані у 2020 році незалежним експертом в процесі проведення зовнішньої оцінки діяльності Укргідроенерго. 

Крім того, відбулася презентація та погодження моделі Звіту ризик-реєстру за результатами проведення внутрішньої оцінки корупційних ризиків у 2021 році.

Менеджери компанії розпочали другий етап роботи – проведення ідентифікації корупційних ризиків та розробки заходів, що спрямовані на їх усунення та мінімізацію.

Нагадаємо, що Укргідроенерго декларує «нульову толерантність» до будь-яких проявів корупції працівників, посадовців, керівників підприємства у своїй внутрішній діяльності, а також у взаєминах з діловими партнерами, органами державної влади та органами місцевого самоврядування. Товариство зобов’язується дотримуватись вимог чинного законодавства України, в тому числі у сфері запобігання корупції.

Укргідроенерго, ГЕСУкргідроенерго, ГЕС

Пресслужба Укргідроенерго

Читайте також: 

Укргідроенерго приєдналось до Української енергетичної Асоціації

За 9 місяців поточного року Укргідроенерго отримало понад 9 млрд грн прибутку, втім заборгованість перед компанією на ринку загрожує нестачею обігових коштів

Нові шляхи співпраці: в Укргідроенерго обговорено можливість залучення німецьких партнерів до реалізації перспективних проєктів компанії

Поділитися: