Все буде Україна!

Укргідроенерго посилює експертизу фахівців з кібербезпеки

Укргідроенерго посилює експертизу фахівців з кібербезпеки

29-09-2021
Нещодавно фахівці департаменту фізичного захисту, режиму та безпеки апарату управління Укргідроенерго взяли участь у тренінгу щодо основ кібербезпеки.

Тренінг відбувся за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) в рамках проєкту «Кібербезпека критичної інфраструктури України». Головною темою обговорення стало: «Основи кібербезпеки: спеціаліст та внутрішній аудитор системи управління інформаційною безпекою. Стандарт інформаційної безпеки ДСТУ ISO / IEC 27001».

Учасники дослідили існуючі загрози інформаційної безпеки, тактику, інструменти і засоби боротьби з кіберзлочинцями, а також технології і процеси з арсеналу аудиторів системи управління інформаційною безпекою.

«Подібні заходи є надзвичайно важливими не лише в цілях кібербезпеки нашої компанії, але й для країни загалом, адже підвищення кваліфікації та обмін досвідом дозволяє у майбутньому оперативно та правильно реагувати на загрози у кіберпросторі», – коментує Михайло Пінчук, начальник відділу захисту інформації департаменту захисту, режиму та безпеки Укргідроенерго.

Досвід, отриманий фахівцями Укргідроенерго, в подальшому буде використаний в процесі розроблення та впровадження операційного центру безпеки (SOC) з метою захисту інформаційних систем Товариства від кібератак.

Подібні навчальні заходи фахівці з кібербезпеки Укргідроенерго відвідують регулярно за підтримки Товариства.

Пресслужба Укргідроенерго

Читайте також:

Співробітники Укргідроенерго обговорили актуальні питання з кібербезпеки в рамках «Cisco Dialog Day»

Фахівці Укргідроенерго діляться досвідом у питаннях кібербезпеки

Богдан Карбань: В Укргідроенерго постійно аналізують поточну ситуацію та впроваджують новітні технології задля кібербезпеки

Поділитися: