Все буде Україна!

В Укргідроенерго створено ініціативну групу амбасадорів та амбасадорок з питань гендерної рівності

В Укргідроенерго створено ініціативну групу амбасадорів та амбасадорок з питань гендерної рівності

17-12-2021
16 грудня року урочисто завершилася серія тренінгів з питань гендерної рівності та недискримінації на робочих місцях для працівників Укргідроенерго, яка проводилася USAID Проєкт енергетичної безпеки упродовж чотирьох місяців 2021 року за ініціативи Наглядової ради Укргідроенерго.

Більше двадцяти фахівців апарату управління та філій отримали ґрунтовні знання й корисні практичні навички в сфері проведення гендерного аналізу, розробки та впровадження політики гендерної рівності,  недискримінації та інклюзивності на робочих місцях.

Зазначений тренінговий курс став складовою частиною розвитку етичної корпоративної культури Укргідроенерго, одним із елементів впровадження  Стратегії  корпоративної соціальної відповідальності та Кодексу корпоративної етики.

Експертка з гендерних питань USAID Проєкту енергетичної безпеки Юлія Галустян при врученні сертифікатів учасникам тренінгу зазначила:

«Приємно відзначити, що підсумком серії тренінгів з питань гендерної рівності та недискримінації на робочих місцях стало створення ініціативної групи амбасадорів з питань гендерної рівності Укргідроенерго, яка буде плідно працювати у майбутньому. У нас амбітні плани щодо створення в компанії гендерного комітету, який здійснюватиме гендерний аналіз та гендерний аудит на підприємстві. Сьогоднішній фінальний тренінг заклав підвалини для початку нового вектору нашої співпраці, який ми активно розпочнемо реалізовувати у новому році».

Заступник генерального директора з адміністративного управління, забезпечення та управління персоналом Олександр Круш підкреслив сталість орієнтації Товариства на реалізацію заходів, спрямованих на  забезпечення рівних можливостей для всіх працівників Товариства незалежно від гендеру,  відповідно до найкращих міжнародних практик  управління персоналом, розвитку талантів та формування корпоративної культури.

Пресслужба Укргідроенерго

Читайте також: 

Укргідроенерго – за гендерний баланс в енергетиці 

Ґендерно орієнтоване бюджетування: міжнародний досвід та національні особливості 

Укргідроенерго – НІ гендерним стереотипам та ейджізму в професійній кар’єрі

 

Поділитися: