Все буде Україна!

Видатні імена української гідроенергетики: Олександр Захарчук

Видатні імена української гідроенергетики: Олександр Захарчук

13-10-2020
Ми продовжуємо серію публікацій про гідроенергетиків України, котрі своєю щоденною наполегливою працею приносять комфорт й затишок у кожен дім. І сьогодні наша розповідь про заступника начальника електротехнічного цеху вимірювань філії «Каскад Київських ГЕС і ГАЕС» - Олександра Захарчука.

Олександр Олександрович народився 13 серпня 1979 у місті Вишгород Київської області в сім’ї військовослужбовця. Проте його дідусь та бабуся працювали на будівництві Київської ГЕС.

По закінченню школи в 1996 році він вступив до Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут ім. Ігоря Сікорського», який закінчив у 2003 році, одержавши диплом за спеціальністю інженер-електромеханік.

Одразу по закінченню навчання в університеті Олександр Захарченко почав працювати інженером електротехнічного цеху на Київській ГЕС, а в 2012 році отримав посаду заступника начальника електротехнічного цеху.

За час роботи Олександр Олександрович зарекомендував себе як висококваліфікований фахівець, зокрема за його участі проводилась ІІ черга реконструкції Київської ГЕС.

Гідроенергетик постійно працює над удосконаленням своїх знань, глибоко вивчає питання теорії та практики професійної справи. Весь свій досвід роботи, знання й уміння охоче передає молодим фахівцям, а колеги з великою повагою відгукуються про нього.

За сумлінну працю та високий професіоналізм Олександр Захарчук нагороджений грамотою ПрАТ «Укргідроенерго» та неодноразово заохочувався філією «Каскад Київських ГЕС і ГАЕС».

Пресслужба Каскаду Київських ГЕС і ГАЕС

Читайте також:

Видатні імена української гідроенергетики: Іван Попов

Видатні імена української гідроенергетики: Людмила Маниляк

Видатні імена української гідроенергетики: Юрій Дудка

 

Поділитися: